Splet vam omogoča, da dosežete nove stranke in krepite odnose z obstoječimi.

Danes naša spletna izkušnja vključuje bistveno več kot samo preverjanje e-pošte. Od pogovora s prijatelji in družino do tedenskega nakupovanja živil, odkrivanja novih počitniških destinacij in raziskovanja, kaj lahko počnete v nekem kraju – spletni svet je še kako del našega vsakdana. V spletu preživimo vse več časa, veča pa se tudi število razpoložljivih digitalnih priložnosti. Spletna izkušnja se stalno razvija zahvaljujoč ustvarjalcem vsebin ter razvijalcem podjetij in aplikacij, ki iščejo nove inovativne načine, da lažje nakupujemo, se učimo ter se povezujemo. Če ste torej lastnik podjetja ali želite delati za neko podjetje, je zdaj odlična priložnost da se poglobite in preverite, kako lahko postanete del digitalnega sveta.

Ampak kje začeti?

Googlova Digitalna garaža vam ponuja preprost način za krmarjenje po konceptih digitalnega trženja in pridobivanje znanja, ki ga potrebujete za samozavestno delovanje. Naj gre za vsebinsko trženje, spletno oglaševanje, trženje v mobilnih napravah ali prodajo izdelkov v spletu – vse so obdelali v kratkih video lekcijah in kvizih, da boste lahko pridobili nove veščine ali izpilili svoje obstoječe znanje. Preberite, kako lahko ustvarite spletno poslovno strategijo, izboljšate uvrstitev spletnega mesta v iskalnikih in uporabljate orodja za analitiko, da se boste seznanili s spletno uspešnostjo.

Ne glede na vaša zanimanja, so za vas pripravljene temo, s katerimi boste lažje dosegli spletne cilje. Teme digitalnega trženja so ustvarili strokovnjaki, učili pa se boste lahko s hitrostjo, ki vam bo najbolj ustrezala. Seznanite se z lekcijami po delih ali pa obdelajte več tem hkrati – kadar koli in kjer koli želite. In če želite kar najbolje izkoristiti tečaj, lahko obdelate vse teme in se odločite za ocenjevanje. Prejeli boste uradno potrdilo Googlove Digitalne garaže, ki ga ponujamo v sodelovanju z združenjem za interaktivno oglaševanje. Ne glede na to, kakšno je vaše znanje ali kaj želite doseči, Googlova Digitalna garaža vam bo pomagala razviti veščine na področju digitalnega trženja. Izboljšajte uspešnost svojega podjetja v spletu, izpopolnite svoj CV ali pa se samo naučite nekaj novega.