GOSTOVANJE, VARNOST IN ODGOVORNOST

Gostovanje vaše spletne strani

Spletno gostovanje


Spletno gostovanje je temelj vašega spletnega poslovanja. Zelo pomembno je, da lahko računate na varno in zanesljivo gostovanje vaše spletne strani, e-pošte in aplikacij.

Ponujamo vam ugodno gostovanje spletnih strani na zanesljivih in varnih spletnih strežnikih.

Vsi naši paketi gostovanja vsebujejo neomejen prenos podatkov. Z nadzorno ploščo boste lahko vaše spletno gostovanje upravljali hitro in enostavno.

Varnost in odgovornost


Zagotavljanje varnosti spletne strani oz. spletnega mesta zahteva sodelovanje
različnih deležnikov. Njihove vloge so odlično prikazane na spodnji sliki.

deležniki spletnega mesta

Vir: Varni na internetu

web mail

Kjerkoli ste, kamorkoli greste


Web mail vam omogoča dostop do  elektronske pošte, kjerkoli se nahajate. Potrebujete le internetno povezavo.

  PROFESIONALNI EMAIL


  Ste tudi vi eden tistih, ki za profesionalno komunikacijo s svojimi strankami uporablja gmail ali yahoo? To ni sporno, v kolikor emaile uporabljate za zasebno komunikacijo in zato so te domene tudi brezplačne.  Vse to pa se spremeni, ko začnete preko njih komunicirati s svojimi strankami in naročniki.

  Tudi email in URL spletni naslov, ki se vežeta na profesionalno domeno, predstavljata vašo dejavnost ali podjetje. Sta vaše ogledalo s katerima izkazujete tudi odnos do naročnikov. (Verjetno se na pomemben sestanek ne boste odpravili kar v domači trenirki?)

  Profesionalni email daje večjo kredibilnost vašemu poslovanju.

  Način, kako se kupcem predstavite, veča njihov občutek varnosti in vam daje prednost. Izbrana domena predstavlja vašo blagovno znamko, do katere vaši kupci oblikujejo poseben odnos – ljudje se na blagovne znamke ali imena odzovemo čustveno, a to počnemo nezavedno. S profesionalnim emailom krepite prav to – nezavedno navezanost vaših naročnikov na blagovno znamko, storitev ali podjetje. Poleg tega pa jim tudi sporočate, da jih spoštujete in cenite.

  V  pogovoru s partnerji smo že večkrat slišali, da se za ponudbo, ki je prišla z gmail, yahoo ali podobne domene sploh ne odzovejo, še več – tako sporočilo celo izbrišejo.